NYA GUIDEBOKEN OCH GULA SIDORNA® FÖR HELSINGFORSREGIONEN FINNS NU OCKSÅ SOM PEKDATORVERSION

Helsingforsregionens Gula Sidor® har förnyats och utvecklats i enlighet med kundernas önskemål. Vårt nya datapaket har fått nytt utseende och innehåll och omfattar guidebok, Gula Sidor och Telefonkatalogens företagsregister. I början av Gula Sidorna finns nu en guidebok på 32 sidor som ger nyttiga och månsidiga tips och idéer för stadslivet. Paketet distribueras till hushåll och företag efter påsk fr.o.m. vecka 14 och avslutas 17.5.2013. Den som vill kan gratis avhämta en särskild privatnummer-katalog på distributionspunkterna efter påsk.

”Vi vill vara mera lyhörda för konsumenternas och förtagens önskemål. På basen av en undersökning vi har låtit göra beslöt vi ge ut en ny guidebok för stadsborna som vi har sammanställt i samarbete med Bonnier och så kompletterar vi också Gula Sidorna med en applikation som gratis kan nedladdas på pekdatorer, säger Ari Hallikas, affärsverksamhetsdirektör på Fonecta.

 

Applikationen Guideboken och Gula Sidorna® inkl. förmånskuponger kan gratis nedladdas på pekdatorer på Appstoren eller Google Play.

”I tryckt format har Gula Sidorna redan flera årtionden länkat människor och företag. Nu var tiden mogen att ge ut Gula Sidorna i digitalt format också. I år kommer Gula Sidorna också att fungera på intelligenta telefoner”, lovar Vesa-Pekka Kirsi, serviceutvecklingsdirektör på Fonecta.

Enligt en undersökning som TNS Gallup gjorde på sommaren 2012 har Fonectas Gula Sidor och Telefonkataloger för Helsingforsregionen 92 000 användare varje vecka. Det är 26 procent mera än vid föregående motsvarande undersökning som gjordes 2010. Då fanns det ännu två utgivare som publicerade kataloger inom Helsingforsregionen.

NYTTIG INFORMATION PÅ ETT ROLIGT SÄTT

Gula Sidornas innehåll har förnyats i tätt samarbete med Bonnier Publications. Den feedback vi fick efter vår tidigare undersökning och Bonniers starka kunnande inom tidskriftsvärlden ledde till att vår välkända produkt förnyades för att motsvara dagens behov: vår kompletta guidebok är något som aldrig tidigare har funnits på Gula Sidorna.

– Fonecta gör mycket innovativt bl.a. i digitalvärlden och det är fint att det här innovativa tänkandet också når traditionella lösningar. Vi ville erbjuda användarna nyttig information på att lätthanterligt och kanske också lite roligare sätt, säger TuomasJääskeläinen, Design Director på Bonnier Publications, när han beskriver guideboken som ger tips för livet i stan.

KOLLA UPP KÄNDISAR – ELLER SPÖKEN

Guideboken uppmuntrar folk att röra på sig och ger tips om platser som inte är lätta att hitta via sökmotorer på internet. Guideboken avslöjar var man hittar de bästa badstränderna, romantiska rendezvous, lopptorg och berättar också var man kommer undan billigt när kassan är skral.  Skridskoåkaren Laura Lepistö och sju andra kändisar berättar var de trivs bäst på fritiden. Guideboken hjälper också folk hitta ut i skärgården och berättar t.o.m. var man kan få se spöken.